Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do carrowania silver za 4800-6300

4world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu spróbowałem supportowania. W 3 dni, grając po 3-4 mecze dziennie wyszedłem z S4 do S2 Leoną/Annie.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Pomyśl nad Kayle (fakt nie jest za 4800/6300 IP) która jest w obecnym czasie naprawdę solidnym champem i w sumie Shyvana w dżungli w tej chwili przechodzi samą siebie; ).

Opublikowano

Kha Zix do jungli, bardzo dobry, ale napierw przetestuj go w paru grach. Początku junglowania ma trudne, a tu parę porad:

• Zawsze zabijaj napierw małe moby w jungli, żeby zadawać wiecej dmg z Q dużym potworkom
  • Nie patrz na profesjonalną scenę LoLa, ewoluowanie ulta jako pierwszego nie zawsze jest najlepsze (ja ewoluuję w kolejnosci takiej: Q-E-R)
  • Jeśli wychodzisz z ganku na bocie i nie masz pasywa na szponach, to idź przez rzekę, jeśli pasyw sie nie pojawi-mają wardy :)
  • Staraj się walic auto attack z pasywem, kiedy zaczynasz ganka-dodatkowe dmg i slow przydają się

Caitlyn to też bardzo fajna postać, w większości przypadków możesz stać całkowicie poza zasięgiem przeciwników i ich po prostu zabijać. Jeśli na linii czujesz się niepewnie ze swoim supportem, to staraj sie farmić jak najbradziej. 

Tyle ode mnie :)

Opublikowano

Katarina/Wukong, ewentualnie Shyvana. Katarina na niskim elo jest idealna do solo carry, Wukong to op shit, Shyvana to niegrany najlepszy jungler według mnie.

2ag6arq.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Riven na topie :) Shield, x3Q oraz stun, do tego potężne ulti ;) Ogarniesz ją w wystarczającym poziomie i miażdżysz top lane ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...